Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ο Κόκκαλης πίσω από το πρόστιμο 78 εκατ. που «πάγωσε» η Σαββαϊδου

Βόμβα μεγατόνων από δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, βρίσκεται εταιρία που έχει σχέση με τον Σωκράτη Κόκκαλη!
Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προβαίνει το περιοδικό Hot Doc. Σύμφωνα με το εν λόγω περιοδικό, πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ, που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου βρίσκεται εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης!




Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το πρόστιμο στην εν λόγω εταιρία προήλθε διότι οι διωκτικές αρχές ανακάλυψαν ότι έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλες εταιρίες, εμφανίζοντας εικονικά τιμολόγια στην προσπάθεια της να εμφανίσει ως νόμιμες τις τις συναλλαγές της.
Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία, φέρεται σύμφωνα με το περιοδικό, πως εξυπηρέτησε μία εταιρία στην οποία κύριος μέτοχος (πάντα σύμφωνα με το Hot Doc) είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τον ρόλο του μεσάζοντα φέρεται ότι έπαιξε πρώην υπουργός Οικονομικών, σε μία υπόθεση που εμφανίζει έντονο το στοιχείο της διαπλοκής.


http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/129633/kokkalis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...