Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς είναι σήμερα η πληθωρική «σκληρή» ξανθιά του Police Academy; [photos]

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ
 
Η εκρηκτική ξανθιά αστυνομικίνα Debbie Callahan ήταν μια από τους σκληρούς πρωταγωνιστές της «Μεγάλης των μπάτσων σχολής» που έχει προσφέρει γέλιο σε πολλές γενιές τηλεθεατών!
Πίσω από την πιο διάσημη αστυνομικίνα κρύβεται η ηθοποιός Λέσλι Ίστερμπρουκ (Leslie Easterbrook), που σήμερα είναι 66 ετών και έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών.







Ο ρόλος της στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» απογείωσε την καριέρα της. Η σκληρή «Κάλαχαν» (κατά κόσμον Λέσλι Ιστερμπρουκ) της σειράς των ταινιών, με το πληθωρικό μπούστο και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, αναλάμβανε να εκπαιδεύει με τον... τρόπο της τους νεοσύλλεκτους της σχολής.
Και το κατάφερνε με θαυμαστή επιτυχία. Και... πειθώ, βεβαίως, αν κρίνουμε από το πώς υπάκουαν σε αυτήν οι μαθητευόμενοι αστυνομικοί.
Σήμερα, 30 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο, η Ιστερμπρουκ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες, ενώ έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 300 επεισόδια γνωστών τηλεοπτικών σίριαλ.






Πηγες : 
 
 http://www.tff.gr/article.asp?catid=36034&subid=2&pubid=130157479
http://www.iefimerida.gr/news/184510/thymaste-tin-kayti-astynomikina-kalahan-tis-megalis-ton-mpatson-sholis-eikones#ixzz3lTMykxvU
www.fansshare.com
www.imagozone.com
www.you2repeat.com
www.lazygirls.info

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...