Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σενάρια για ανακοίνωση ύπαρξης ζωής στον Άρη από η NASA

Στο ζενίθ ανεβαίνει η αγωνία για τις σημερινές ανακοινώσεις της NASA για τον πλανήτη Άρη, καθώς η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για ένα «σημαντικό επιστημονικό εύρημα» σχετικά με τον «κόκκινο πλανήτη».
Το Tweet της NASA έδωσε τροφή για χιλιάδες θεωρίες συνωμοσίας μέσα σε λίγες ώρες, ενώ η συνέντευξη Τύπου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας.

Πάντως, από τη στιγμή της ανακοίνωσης το γύρο του διαδικτύου κάνουν σενάρια που θέλουν τη NASA να επιβεβαιώνει την ύπαρξη μικροβιακής ζωής στον κόκκινο πλανήτη, καθώς έχουν εντοπιστεί ροές αλμυρού νερού που μπορεί να συνεπάγεται και την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη Άρη.
Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι ένα αντίστοιχο αμόκ είχε επικρατήσει και από την ανακοίνωση της συνέντευξης Τύπου τον Ιούλιο, όταν τελικά ανακοινώθηκε η ανακάλυψη του πλανήτη Κέπλερ-452b.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1967758/senaria-gia-anakinosi-iparxis-zois-ston-ari-apo-i-nasa

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...