Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

H Microsoft στηρίζει δυναμικά το Google Maps

Η Microsoft και η Google ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε ποικιλία επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων χαρτογράφησης, έτσι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο κολοσσός που βασίζεται στο Redmond software ανακατευθύνει…

τους χρήστες του στο Google Maps.
Ακριβώς, οι χρήστες του Bing που απευθύνονται στη μηχανή αναζήτησης της Microsoft για να ψάξουν για τις υπηρεσίες χαρτογράφησης, βρίσκουν την υπηρεσία της Google στη θέση #1 στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, ενώ η δική της είναι χαμηλότερα στην ίδια σελίδα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο ότι το Google Maps παίρνει την πρώτη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing για τους “χάρτες”, αλλά η μηχανή αναζήτησης παρέχει επίσης μια σύντομη περιγραφή των υπηρεσιών, που παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του σε αυτούς που ενδιαφέρονται για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.
Σαφώς, αυτό δεν είναι ό,τι ένας χρήστης του Microsoft θα μπορούσε να περιμένει να δει όταν μπαίνει στο Bing και ο μόνος τρόπος για να δείτε την υπηρεσία χαρτογράφησης που ανήκει στον γίγαντα του λογισμικού στην πρώτη θέση είναι να ψάξει για “Bing Maps.” Το οποίο είναι κάπως παράξενο, διότι αυτό δεν συμβαίνει στο Google, όπου μια γρήγορη αναζήτηση για “χάρτες” εξακολουθεί να εμφανίζει το Google Maps ως το κορυφαίο αποτέλεσμα.
Η Microsoft είναι η μόνη εταιρεία που ανταγωνίζεται την Google στην αγορά των μηχανών αναζήτησης, γεγονός που καθιστά λίγο περίεργο το να προωθεί τον ανταγωνιστή της.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το 20 τοις εκατό των χρηστών του κόσμου που βασίζονται στη Bing για να βρουν πληροφορίες στο διαδίκτυο ανακατευθύνονται στη Google όταν ψάχνουν για χάρτες, έτσι ώστε η Microsoft μπορεί να θελήσει να το αλλάξει αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον.
Η αλήθεια είναι, πως εξακολουθεί να υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στην υπηρεσία χαρτογράφησης της Bing από την αρχική σελίδα της Bing, καθώς ο καθένας μπορεί να βρει την υπηρεσία πληκτρολογώντας το πλήρες όνομά της στο πλαίσιο αναζήτησης, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα μικρό ποσοστό των χρηστών θα επιλέξει στην πραγματικότητα το Google Maps αντί της υπηρεσίας χαρτογράφησης της Microsoft.

Πηγή: SecNews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...