Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Εύη Αδάμ με την κορμάρα της και τον σέξι χορό της σε beach bar της Τουρκίας



Η Εύη Αδάμ μπορεί να έχει πατήσει τα 43 της χρόνια, μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, αλλά παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες της χώρας.
Το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε ως dj στο beach bar «Zio Βeach», το οποίο βρίσκεται στα Αλάτσατα και ξεσήκωσε τον κόσμο τόσο με τις επιλογές της όσο κυρίως με το ολόλευκο μαγιό και τον σέξι χορό της πάνω στη μπάρα.
Για την εμπειρία της, η μελαχρινή καλλονή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της: «Ήμουν καλεσμένη για να παίξω μουσική tech και deep house και μαζί μου ήταν και οι κόρες μου. Ήμασταν προσκεκλημένοι του πρόξενου της Σμύρνης, του κ. Θεόδωρου Τσακίρη, που είναι παλιός συνάδελφος του πατέρα μου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πατέρας μου ήταν πρέσβης»
Όσο για το πώς προέκυψε η ενασχόληση της με τη μουσική, η Εύη Αδάμ, είπε: «Παίζω εδώ και δέκα χρόνια. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το διαφημίζω. Και δεν παίζω πολύ συχνά. Παίζω για club που ήδη με ξέρουν, είναι φίλοι και γνωστοί, πιο πολύ στο εξωτερικό».








πηγη http://www.sportit.gr/trelane-ke-tous-tourkous-i-adam-pics/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...