Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Βουτιά θανάτου στο παλιό λιμάνι της πόλης της Πάτρας για τους τρεις φοιτητές που σκοτώθηκαν απο τα 6 ατομα που ηταν στο Atos...

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα - Νεκροί είναι ένας 21χρονος και μια 23χρονη, κάτοικοι Πατρών, και μία 20χρονη από την Καλαμάτα - Οι τρεις διασωθέντες κολύμπησαν μόνοι τους έως τον μώλο και βγήκαν σώοι από το νερό!

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο παλιό λιμάνι στην Πάτρα.



Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο μάρκας Hyundai Atos με έξι νέα παιδιά (τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια) έπεσε στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου λίγο μετά τις 05:30, με αποτέλεσμα τρεις από τους επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους και να ανασυρθούν νεκροί από δύτες που μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για να τους απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι ένας 21χρονος και μια 23χρονη, κάτοικοι Πατρών, και μία 20χρονη από την Καλαμάτα. Πρόκειται για τον Αλέξη Ανδρέα του Βησσαρίωνα, την Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου και την Γεωργιάνα Μουραφέτη.

Μάλιστα, ο νεαρός που σκοτώθηκε είναι γιος Πατρινού αστυνομικού και το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Σταύρος Τσεκούρας, έστειλε τα συλλυπητήριά του στον συνάδελφό του που θρηνεί τον χαμό του γιου του.

Δύο από τους διασωθέντες, ανάμεσά τους και ο οδηγός του αυτοκινήτου, πήραν εξιτήριο τη Δευτέρα, ωστόσο, ο τρίτος νεαρός, ο οποίος ανασύρθηκε από το νερό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχει υποστεί μεγάλο σοκ και δεν μπορεί να δεχθεί τι έχει συμβεί, γι' αυτό και παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Αλέξης Ανδρέας
 Ρεγγίνα Ζαπάντη

 Γεωργιάνα Μουραφέτη


http://www.protothema.gr/greece/article/511053/patra-trohaio-nekroi/

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...