Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος σκότωσε 17χρονο .. στο προαύλιο του (κλειστού) σχολείου στην Κάτω Αχαΐα !

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Αχαΐα μετά το περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας 17χρονου από 15χρονο μπροστά στα μάτια συμμαθητών τους. Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα ο 17χρονος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του 15χρονου, ο οποίος εν συνεχεία  αποχώρησε από το προαύλιο του (κλειστού) σχολείου στην Κάτω Αχαΐα όπου βρισκόταν, πήγε στο αυτοκίνητο του θείου του, πήρε την καραμπίνα του και αφού επέστρεψε στο προαύλιο του σχολείου, πυροβόλησε μια φορά τον 17χρονο και τον τραυμάτισε στον θώρακα.

Ο τραυματισμένος έφηβος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Ρίο, όπου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλά τραύματα στη θωρακική και στην κοιλιακή χώρα.

Παρά τις υπεράνθρωπες ωστόσο προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ανήλικου δράστη λείπει στο εξωτερικό, ενώ οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να εντοπίσουν τη μητέρα του μέχρι αργά το βράδυ. Ο 15χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς της Κάτω Αχαΐας, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να εκφοβίσει το θύμα το οποίο τον παρενοχλούσε επανειλημμένα. Την προανάκριση διενεργεί το οικείο Α.Τ.

http://www.zougla.gr/greece/article/sok-stin-axaia-15xronos-skotose-17xrono

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...