Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) τηρώντας τις δεσμεύσεις του πρωτίστως απέναντι στους υποψήφιους, ολοκλήρωσε με επιτυχία χθες, την 23η Ιουλίου 2015, τις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015, οι οποίες ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου 2015.
Χάρη στην πανελλαδική εμβέλεια των Εξετάσεων, οι οποίες διεξήχθησαν σε 13 Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και σε 53 Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους που κάλυψαν το σύνολο της επικράτειας, δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής σε 7.015 υποψήφιους να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 135 Ειδικοτήτων. Στις Εξετάσεις Θεωρητικού Μέρους αιτήθηκαν συμμετοχής 6.357 υποψήφιοι και στις Εξετάσεις Πρακτικού Μέρους 4.672 υποψήφιοι.
Συμβάλλοντας στη διαδικασία ένταξης των νέων της χώρας στην αγορά εργασίας, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα χορηγήσει στους επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης, Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Στους υπεύθυνους των Εξεταστικών Κέντρων καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν στην εξεταστική διαδικασία, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. www.eoppep.gr με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΓΔΙΛΕΛΗΣ


http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/632-exet_pistop_iek_deltio_typou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...