Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Γιατί αποχωρούν Τριανταφυλλίδου – Βλάχος

Γιατί αποχωρούν Τριανταφυλλίδου-Βλάχος από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα«;
Το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος φτιάχνουν βαλίτσες γιατί τον Σεπτέμβριο θα κάνουν ένα υπερατλαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.
Όπως δημοσιεύτηκε σήμερα, οι δυο τους ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους προκειμένου να σπουδάσουν και πάλι υποκριτική.
Αυτό αποτελούσε τον διακαή πόθο της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και για το λόγο αυτό μάλιστα αρνήθηκε να κρατήσει έναν από τους πιο βασικούς ρόλους στο μιούζικαλ «Nine» του Γιάννη Κακλέα στο Pantheon.
Ο αγαπημένος της Πάνος Βλάχος δεν θα μπορούσε να την αφήσει μόνη σ΄αυτό της το εγχείρημα, γι΄αυτό και θα την ακολουθήσει.
Νέες αφίξεις και αποχωρήσεις στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Αν και υπάρχει ένα μότο που λέει ότι «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις», δεν φαίνεται να ισχύει για όλους. Και αυτό γιατί την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Κάποιες από αυτές έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται αλλά και να εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις. Η αρχή γίνεται από τη συγγραφική ομάδα που «ηγείται» η Ελενα Σολωμού. Εκεί παραμένει σταθερή η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ενώ ο Αγγελος Χασάπογλου αποχώρησε. Στην ίδια ομάδα υπάρχουν και νέες αφίξεις. Ειδικότερα, αυτές των: Αντα Γκουρμπαλή, Νίκου Σταθόπουλου, Βίκυ Κουκούτση. Από την άλλη, ο Διονύσης Φερεντίνος παραμένει στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας και ο Αντώνης Αγγελόπουλος στην επιμέλειά της.
Οπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα τεύχη του TV24, ενδέχεται να δούμε κάποιες ανακατατάξεις στα ζευγάρια! Φήμες θέλουν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να αποχωρούν από τη «Μουρμούρα», καθώς θέλουν να κάνουν κι άλλα πράγματα και να μην τυποποιηθούν στους ρόλους του Χάρη και της Βάσως. Ακόμη, από τις μέχρι τώρα συσκέψεις που γίνονται στα γραφεία της παραγωγής έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για το νέο ζευγάρι που θα ενταχθεί σχετικά με το πώς και το πότε.
Το πιο πιθανόν είναι αυτό να συμβεί τον Ιανουάριο του 2016, οπότε και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η αποχώρηση του αγαπημένου ζευγαριού. Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, σε σχετική ερώτηση είχε απαντήσει πως είναι χαρούμενη που θα συνεχίσει στη σειρά μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι στιγμής ακούγονται διάφορα ονόματα.


 http://www.fimes.gr/2015/06/min-arxizeis-ti-mourmoura-triantafyllidou-vlachos/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...