Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Απόστολος Αλεξάκης : Κατα Lidl .. και κάθε μέτοχος του ΙΝΚΑ θα παρει μέρισμα 80 ευρώ!

«Είμαστε αποικία! Δεν επιτρέπουν οι πολυεθνικές να εφαρμοστούν οι νόμοι.»
Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις στον SUPER FM 89.6 του προέδρου του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων κ. Απόστολος Αλεξάκης με αφορμή το θέμα που έδει προκύψει με την πολυεθνική αλυσίδα super market LIDL και τη διάθεση των αμνοεριφίων.
Ο κ. Αλεξάκης είπε πως στόχος των Ευρωπαίων είναι να εξαφανίσουν τα ελληνικά αμνοερίφια ρίχνοντας τις τιμές. Σημείωσε επίσης ότι πως σε όλη την Ευρώπη υπάρχει νόμος που απαγορεύει την πώληση κάτω από το τιμολογιακό κόστος, κάτι που εδω δεν απαγορεύεται.
Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Χανίων, «εμείς τα έχουμε καταθέσει με υπόμνημα στους αρμόδιους υπουργούς που παρόλο που συμφωνούν, μας είπαν πως δεν μπορούν να το κάνουν γιατί δεν μας αφήνει η τάδε πολυεθνική.»
Σε ότι αφορά τις τιμές που θα διαθέτει το ΙΝΚΑ αυτές τις ημέρες τα αμνοερίφια θα είναι 5,68 ευρώ ενώ αγοράζονται από τους κτηνοτρόφους 7 ευρώ.
Σχετικά τέλος με το μέρισμα που θα μοιραστεί στους μετόχους ο κ. Αλεξάκης φθάνει περίπου τις 700.000 και κάθε μέλος του θα παίρνει 80 ευρώ.
zarpa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...