Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δείτε τι αγοράζουν οι πλούσιοι που δεν ξέρουν που να ξοδέψουν τα χρήματα τους ...



Πολυτελείς ξαπλώστρες που περιστρέφονται μόνες τους, γούνες για σκυλιά, νερό ηλικίας 15.000 ετών είναι μετρικά μόνο από τα ασυνήθιστα προϊόντα και αντικείμενα που αγοράζουν οι πλούσιοι όταν δεν ξέρουν τι κάνουν τα λεφτά τους. Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που έχουν τρελάνει τους πλούσιους.
Πολυτελή ξαπλώστρα


Αυτή η πολυτελής ξαπλώστρα από την φινλανδική εταιρεία Remmus περιστρέφεται αυτόματα προς τον ήλιο, εξασφαλίζοντας το τέλειο μαύρισμα.
Διαθέτει ηχεία Bose, ένα ψυγείο ποτών, φορτιστή για τα smartphone και ένα κουμπί που ονομάζεται «υπηρεσία».
Συνθετικό δαχτυλίδι με ανθρώπινη τρίχα


Η αυστριακή εταιρεία Mevisto κατασκευάζει συνθετικά ζαφείρια και ρουμπίνια που περιέχουν μαλλιά, ανθρώπινες στάχτες, ακόμη και γούνα σκύλου.
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν ένα ενθύμιο ενός αγαπημένου τους προσώπου. Η νέα εταιρεία έχει ήδη λάβει εκατοντάδες παραγγελίες και έχει αποστείλει κοσμήματα για περίπου 40 πελάτες. Οι τιμές για ένα κολιέ, σετ με ένα δαχτυλίδι, μπορεί να αγγίξουν ακόμα και τα 212.000 ευρώ.
Πολυτελή μπουκάλια νερού


Το μπουκάλι με τα 22,5k φύλλα χρυσού περιέχει νερό που προέρχεται από έναν παγετώνα στην Τσεχική Δημοκρατία, που άρχισε να λιώνει 15.000 χρόνια πριν.
Το νερό του παγετώνα συλλέγεται «από τα βάθη της Γης», όπου η καθαρότητα του έχει διατηρηθεί ως τις μέρες μας», λέει η Ehden, η ευρωπαϊκή εταιρεία που το προωθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις, εστιατόρια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ιδιωτικών τζετ. Πωλείται για 100 ευρώ η κάθε μία.
Η επόμενη γενιά του «Segway»

Τα παιδιά και οι γονείς συρρέουν για να δοκιμάσουν το «The Board» και το «Wheel», τα νέα προϊόντα που λειτουργούν με μπαταρία και μοιάζουν με ένα skateboard και ένα Segway.
Το «The Board», που απεικονίζεται παραπάνω, κοστίζει 890ευρώ και μπορεί να ταξιδεύει με περίπου 6 μίλια ανά ώρα.
Το «The Wheel» διαθέτει έναν ενιαίο μεγάλο τροχό που κάνει τον αναβάτη να μοιάζει σαν να είναι πάνω σ “ένα παράξενο ηλεκτρικό μονόκυκλο. Κοστίζει 1.290 ευρώ και μπορεί να χτυπήσει ταχύτητες 10 μίλια ανά ώρα.
Χειροποίητα ξύλινα σκι

Δύο νέες ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο την κατασκευή χειροποίητων ξύλινων σκι για τους πλούσιους πελάτες τους.
Με έδρα την Ιταλία, η εταιρεία Ullak, κατασκευάζει σκι επί παραγγελία, με διακοσμητικά αντικείμενα, όπως δέρμα φιδιού και κρύσταλλα Swarovski. Τα σκι αυτά κοστίζουν μεταξύ 3.400 έως 12.000 ευρώ.
Η ελβετική ανταγωνίστρια εταιρεία, Anouk, προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να ενσωματώσουν χρυσό, κρύσταλλα, ακόμη και διαμάντια στα σκι τους.
Ο ιδρυτής της Anouk, Alessando Gabrielli λέει ότι τα βασικά πέδιλα του σκι κοστίζουν 2.500 ευρώ, αλλά προσθέτοντας χρυσό και ειδικό ξύλο, η τιμή τους φτάνει τα 10.000 ευρώ.
Γούνινα παλτά για σκύλους

Το Star’s Dog MC πουλάει γούνες για σκυλιά, ρούχα και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων.
Η γαλλική εταιρεία, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα του Μονακό, προσφέρει επίσης θεραπείες για χαϊδεμένα κουτάβια, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μασάζ με αιθέρια έλαια.
Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Marie-Laurence Arago, τόνισε στην CNNMoney ότι κάθε σκυλί που έρχεται στο σαλόνι ομορφιάς σαπουνίζεται δύο φορές, σε αντίθεση με άλλα ινστιτούτα που προσφέρουν μόνο μια φορά.
«Ενα σκυλί δεν είναι iPhone, είναι μέρος της οικογένειας», λέει η Arago.

http://www.trelokouneli.gr/dite-ti-agorazoun-i-plousii-pou-den-xeroun-pou-na-xodepsoun-ta-chrimata-tous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...