• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τρίζει η καρέκλα του Α. Σαμαρά – Βουλευτές την έχουν «στημένη» στην ΚΟ της Ν.Δ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ
Ορόσημο για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ χαρακτηρίζεται η 19η Φεβρουαρίου ημερα συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος όπου …

αναμένεται να μιλήσουν πολλοί βουλευτές.
Η συζήτηση για την επόμενη μέρα της κεντροδεξιάς παράταξης άνοιξε αμέσως μετά την εκλογική συντριβή της 25ης Ιανουαρίου με τον χορό της αμφισβήτησης να ανοίγει κυρίως από στελέχη που έμειναν εκτός Βουλής. Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα βγαίνουν μπροστά και κορυφαία στελέχη του κόμματος τα οποία εκφράζουν ανοιχτά πλέον τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της παραταξης.
Στη συνεδρίαση της ΚΟ την ερχόμενη Πέμπτη και πίσω απο τις κλειστές πόρτες της γερουσίας θα τεθούν σύμφωνα με πληροφοριες από τους γαλάζιους βουλευτές δυο θέματα: η ιδεολογική ταυτότητα και η αλλαγή ηγεσίας.
Οπως αναφέουν οι πληροφορίες, μεχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ενας κοινός τόπος μεταξύ των δυσαρεστημένων βουλευτών και για το λογο αυτο δεν θα ακολουθηθεί μια συντεταγμένη στρατηγική, αλλα ο καθένας θα θέσει τα ζητήματα από τη δική του σκοπιά.
Στις ζυμώσεις που έλαβαν χώρα όλο το προηγούμενο διάστημα μεταξύ βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατία φάνηκε πως υπάρχει διάσταση απόψεων για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν, με άλους να ζητούν άμεση αλλαγή ηγεσίας με συλλογή υπογραφών,άλλους να ζητούν έκτακτο συνέδριο και τέλος άλλους να ζητούν συνέδριο στα τέλη της Άνοιξης.
Πάντως στη συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται να λάβουν το λόγο και βουλευτές οι οποίοι θα υπερασπιστούν τις επιλογές της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.
Τα τελευταία 24ωρα τόσο οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ραγδαία πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας έναντι του  ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κείμενο που υπέγραψαν οι ηγέτες του ΕΛΚ πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης όξυναν τον εκνευρισμό πολλων στελεχών της ΝΔ.
Από στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ πάντως μεταφερόταν η έντονη δυσαρέσκεια του Αντώνη Σαμαρά για τις «μαζώξεις» γαλάζιων βουλευτών, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν την ώρα που εκείνος βρισκόταν στις Βρυξέλλες για να συμμετέχει στη συνεδρίαση του ΕΛΚ εκείνοι να καλλιεργούν κλίμα εσωστρέφειας.
Πάντως τις ερχόμενες μέρες πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενταθούν τα γευματα και οι συναντήσεις μεταξύ των στελεχών και των βουλευτών της ΝΔ, ενώ καταλυτικό ρόλον στις εξελίξεις θα παίξει και το αποτέλεσμα του Eurogroup.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου πέρα από το γεύμα της περασμένης Τετάρτης θα έχει συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, με την ίδια να υπογραμμίζει πως δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο παρά η ενότητα της παράταξης και η επαναφορά της στις ιδεολογικές της ρίζες.
Πάντως, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει εκφράσει ήδη την προθεσή της να μην είναι στην κούρσα της διαχοχής, η οποία όμως έχει προαναγγείλει πως θα θέσει και θέμα ιδεολογικής ταυτότητας αλλά και θέμα ηγεσίας. Αν και όταν τεθεί θέμα ηγεσίας αυτοί που φαίνεται πως θα βγουν μπροστά στην κούρσα είναι ο Νίκος Δένδιας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ευριπίδης Στυλιανίοδης, που ήταν και ο πρώτος που έθεσε θέμα ηγεσίας.
Ως μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δηοκρατίας έχει συζητηθεί το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ο οποίος όμως συνειδητά δεν έχει συμμετέχει σε κανένα από τα λεγόμενα γαλάζια γεύματα.

Θοδωρης Δαφέρμος
 newsit.gr
http://www.trelokouneli.gr/trizi-i-karekla-tou-a-samara-vouleftes-tin-echoun-stimeni-stin-ko-tis-n-d/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...