Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ζούκερμπεργκ αγόρασε το WhatsApp και αυτό «σέρνεται»!

Ο κολοσσός των social media, το Facebook αναγκάστηκε να εκδώσει την Κυριακή απολογία, λόγω του ότι το νέο του «απόκτημα», η εφαρμογή WhatsApp, «έπεσε» για περίπου τρεις ώρες.

Η ομάδα πίσω από το εφαρμογή instant messaging, η οποία ήρθε στην κατοχή του Mάρκ Ζούκερμπεργκ την Πέμπτη, αποκάλυψε ότι η βλάβη προκλήθηκε από «τον server».

Η δημοφιλής εφαρμογή - που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 450 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε μηνιαίο βάση – έδειχνε διαρκώς ότι προσπαθεί να «συνδεθεί», ενώ χρήστες εξακολουθούν να εντοπίζουν προβλήματα!

Το WhatsApp μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter @wa-status έγραψε στις 8:16 μ.μ.: του Σαββάτου: «Λυπούμαστε, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν προβλήματα στον server. Ελπίζουμε να διορθωθεί και να λειτουργεί σύντομα».

Στις 22:48 ανακοίνωσε ότι τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν, με ακόμα ένα tweet που έγραφε: «Το WhatsApp έχει αποκατασταθεί. Λυπούμαστε πολύ για το πρόβλημα που προέκυψε...».

Κάποιοι χρήστες παραπονέθηκαν, ενώ άλλοι το γύρισαν στην πλάκα λέγοντας ότι η ομάδα WhatsApp έφυγε για διακοπές μετά την εξαγορά της εφαρμογής από το Facebook, που «γέμισε» με πολλά δισεκατομμύρια δολάρια τα ταμεία της.

Την Πέμπτη, το Facebook ανακοίνωσε τη συμφωνία με το WhatsApp, που περιελάμβανε τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 12 δισεκατομμύρια σε μετοχές αξίας του Facebook.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης επιπλέον τρία δισεκατομμύρια δολάρια σε περιορισμένες μετοχές που θα χορηγηθούν στους ιδρυτές και τους εργαζόμενους του WhatsApp και θα καταβληθούν σε τέσσερα χρόνια.

Περίπου το 70% των 450 εκατομμυρίων χρηστών του WhatsApp χρησιμοποιούν την εφαρμογή κάθε μέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/whatsapp.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...