Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ξεσπά η σύντροφος του Σάκη Μπουλά: Δεν υπάρχει λέξη να τους χαρακτηρίσω, είναι χυδαίο..

Η Αλεξάνδρα Ούστα παίρνει για ακόμα μια φορά θέση μάχης για χάρη του Σάκη Μπουλά και μιλά για όλα όσα έγιναν με το θέμα της υγείας του, θεωρώντας πως αυτό που είχε συμβεί ήταν τουλάχιστον…

χυδαίο.
«Σαφέστατα και με ενοχλεί σε οποιοδήποτε βαθμό και αν συμβαίνει αυτό. Από μικρή με μάθανε τα «εν οικώ μη εν δήμω», δυστυχώς όμως σε μια κοινωνία δε μπορούν να έχουν όλοι την ίδια παιδεία…» είπε η ηθοποιός στο entertv όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί η προσπάθεια να τρυπώσουν στην προσωπική της ζωή και μιλάει για την ανηθικότητα όσων επέλεξαν να παίξουν με την υγεία του Σάκη Μπουλά.
«Δεν υπάρχει ακόμα λέξη για να τους χαρακτηρίσω, θα αρκεστώ να πω πως είναι τουλάχιστον χυδαίο. Όπως έχω ξαναπεί κανένας δε φύτρωσε απλά σε αυτή τη ζωή, όλοι έχουμε μια μάνα, ένα πατέρα, έναν αδελφό, κάποιον που να νοιαζόμαστε. Το να σφετερίζεσαι το πρόβλημα υγείας του διπλανού σου προκειμένου να βγάλεις από λίγα μέχρι πολλά χρήματα, θεωρώ ότι είναι πολύ κακό κάρμα».

http://www.trelokouneli.gr/xespa-i-sintrofos-tou-saki-boula-den-iparchi-lexi-na-tous-charaktiriso-ine-chideo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...