Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κατατακτήριες GP Βραζιλίας 2011: Σπάει το ρεκόρ ο Vettel


Μπορεί να μην έβρεξε, αλλά ο Sebastian Vettel άστραψε! Ο Γερμανός κατέχει, πλέον, το ρεκόρ των περισσότερων pole positions σε μία σεζόν, καθώς αυτή ήταν η 15η της σεζόν, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Nigel Mansell από το 1992. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα ξεκινήσει από την καλύτερη δυνατή θέση τον αυριανό αγώνα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι βροχερός. Η κυριαρχία της Red Bull επιβεβαιώθηκε και από τη δεύτερη θέση του Mark Webber.
Κατάληψη στη δεύτερη σειρά της εκκίνηση θα κάνει αύριο η McLaren. Ο Jenson Button σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ενώ δίπλα του θα ξεκινήσει ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός δυσκολευόταν στο δεύτερο sector, στο οποίο δεν μπορούσε να βρει περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους κορυφαίους συνδυασμούς. Ο Button ήταν ευχαριστημένος με την αεροδυναμική ισορροπία του μονοθεσίου του, αλλά θα είναι ακόμα περισσότερο αν η άσφαλτος δροσιστεί από το νερό της βροχής στον αυριανό αγώνα, όπως και ο Lewis Hamilton.
Εξαιρετική απόδοση είχε ο Fernando Alonso. Μπορεί η 150° Italia να μην μπορούσε ν’ ανταγωνιστεί τις RB7 και MP4-26, ωστόσο ο Ισπανός έδειξε την κλάση του, με αποτέλεσμα να είναι μόλις 1 δέκατο πιο αργός από τον Hamilton. Ο Ferni είναι από τους οπαδούς της βροχής, διότι γνωρίζει ότι στο υγρό στοιχείο ο ρόλος του μονοθεσίου μειώνεται. Ο team-mate του, Felipe Massa, θα ήθελε σίγουρα έναν καλύτερο χρόνο μπροστά στους συμπατριώτες τους, όμως ο έβδομος χρόνος και τα 5 δέκατα από τον Alonso δεν τον αφήνουν ικανοποιημένο.
Ανάμεσά τους θα βρεθεί ο Nico Rosberg. Ο 26χρονος απέχει πολύ από το 1:13, ωστόσο ο γύρος του στο Q3 τού επιτρέπει να ξεκινήσει από την έκτη θέση. Από την άλλη, ο Michael Schumacher επέλεξε να μην γράψει χρόνο στο Q3, έτσι θα ξεκινήσει από την 10η θέση του grid. Πολύ καλά τα πήγε γι’ άλλη μια φορά ο Adrian Sutil, κάνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ γρήγορος μπροστά στους Βραζιλιάνους ήταν και ο Bruno Senna.
Η πιθανότητα βροχής για τον αυριανό αγώνα είναι σοβαρή, έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοι από τους οδηγούς έχουν επιλέξει ρυθμίσεις για βαριά βροχή ή για μικρής έντασης βροχή. Πάντως, σύμφωνα με τις μετρολογικές προβλέψεις, ακόμα και οι καταιγίδες είναι πιθανές για το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως και να ‘χει, ο αγώνας προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον, ξεκινάει στις 18:00 ώρα Ελλάδας

http://www.autoblog.gr/2011/11/26/qualifing-brazilian-gp-2011-vettel-on-pole/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...