Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η φερόμενη ως ερωμένη του Οτζαλάν «Ροζερίν» με ελληνικό διαβατήριο στην Ιταλία!


Σειρά ισχυρισμών για την φερόμενη ως ερωμένη του Οτζαλάν και γνωστή στην Ελλάδα ως «Ροζερίν», αφού συνόδευε τον Κούρδο ηγέτη κατά την μετακίνηση του, η οποία κατέληξε στην Κένυα, παρουσιάζει η τουρκική εφημερίδα SABAΗ. Κυριότερος ισχυρισμός της εφημερίδας είναι, ότι η «Ροζερίν» ζει στην Ιταλία με ελληνικό διαβατήριο.

Η Sabah αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της πρώτης σελίδας σε αποκλειστική είδηση του συνεργάτη της Αμπντουρραχμάν Σιμσέκ με τον εξάστηλο τίτλο «Ιδού η Ροζερίν», στην οποία γράφει, ότι...
η εφημερίδα τελικά βρήκε μετά από 12 χρόνια την φερόμενη ερωμένη του Αμπντουλάχ Οτζαλάν με το ψευδώνυμο «Ροζερίν», που συνόδευε τον Οτζαλάν κατά την μετακίνηση του, η οποία κατέληξε στην Κένυα.

Η Αϊφέρ Καγιά –όπως λέει η εφημερίδα, ότι είναι το πραγματικό της όνομα- καταζητείτο με ερυθρό δελτίο και τελικά εντοπίστηκε με το νέο φίλο της, μέλος του ΡΚΚ, στην Μοδένα της Ιταλίας. Υποστηρίζεται, ότι η Καγιά προβαίνει σε εμπόριο σε σχέση με το ΡΚΚ . Τώρα διατηρεί αλυσίδα εστιατορίων ντονέρ στην Μοδένα. Λέγεται, ότι η Καγιά αν και καταζητείται με ερυθρό δελτίο οι ιταλικές αρχές δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια σε βάρος της και ότι προστατεύεται από την ιταλική Μυστική Υπηρεσία.

Τα χρήματα που κερδίζει η Καγιά, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια του ΡΚΚ στην Ιταλία, τα διοχετεύει στην οργάνωση- πάντα κατά την εφημερίδα . Η Καγιά, που θεωρείται ως το «μαύρο κουτί» του Οτζαλάν στην Ευρώπη, μιλάει 6 γλώσσες και είναι γνωστή στη Ιταλία ως «Ρόζα». Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι η Ροζερίν, δηλαδή η Αϊφέρ Καγιά, ζει επί χρόνια στην Ιταλία με ελληνικό διαβατήριο το οποίο έγινε γνωστό, ότι της το εξασφάλισε η Ελληνίδα φίλη της ΓΚ. Γ.,(αναφέρει όνομα), στέλεχος ελληνικής ΜΚΟ.

prionokordela.gr
http://www.on-news.gr/2011/11/blog-post_8154.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...