Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Μ.Χαρακόπουλος: Η 19η Φεβρουαρίου δεν προέκυψε αυθαίρετα


Τη 19η Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές, επιμένουν τα στελέχη της ΝΔ. Μετά τον Γιάννη Μιχελάκη και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, επέμεινες σήμερα, μιλώντας στον «Real fm», πως η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν προέκυψε αυθαίρετα.

 «Γίνεται πολύς θόρυβος το τελευταίο διάστημα αν θα υπάρξει πράγματι εκλογική αναμέτρηση στις 19 Φεβρουαρίου. Καταρχήν να διευκρινίσουμε ότι η ημερομηνία δεν προέκυψε αυθαίρετα. Είναι μια ημερομηνία η οποία προέκυψε μετά από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΝΔ στο Υπουργείο Οικονομικών με τον κ. Βενιζέλο όταν προχώρησε η συμφωνία για τη μεταβατική κυβέρνηση.

 Ο κ. Βενιζέλος, που γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του PSI, είπε ότι εντός του Δεκεμβρίου μπορεί να έρθει η δανεικά σύμβαση στη Βουλή και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου το αργότερο να ολοκληρωθεί το PSI», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ. Ο κος Χαρακόπουλος, σημείωσε ακόμη πως η ΝΔ δεν δίνει άφεση αμαρτιών στα λάθη, υποστήριξε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα ενώ χαρακτήρισε λάθος το χαράτσι στα ακίνητα.

http://www.on-news.gr/2011/11/19_4578.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...